NEDEN TRT VAKFI

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma adı altında kurulan TRT Vakfımız yıllardır üyelerimizin ihtiyaçlarını önceden öngörerek en uygun çözümleri hızlı bir şekilde bulmak ve çözmek için sürekli gelişmeye büyük önem vermektedir.

Kazandığımız deneyim ve profesyonel hizmet anlayışını çözüm ortağınız olarak sizinle paylaşmaya her zaman hazırız ve yanınızdayız, bunun için ekonomik aklı hep gözeterek çalışıyoruz.

Üyelerimiz ile bir bütün olarak onların beklentilerini karşılamanın en iyi yolunun sürekli büyümek olduğunu biliyor ve yapacağımız yatırımlarla karlılığımızı arttıracağımızdan emin bir şekilde bu yolda ilerleyeceğiz. Saygılarımızla…

TRT Vakfı Yönetim Kurulu Adına
NURİ GÖKTAŞ-BAŞKAN

Yönetim Kurulunun Mesajı

Değerli Üyelerimiz;

Covid-19 salgını nedeni ile geciken 14. Olağan Genel Kurul Toplantımızı 09.08.2020 tarihinde Delegelerimizin katılımıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına Ağustos ayından geçerli olmak üzere kredilerimizde %25 - %42 oranlarında artışlar yapılmıştır.

İki dönemdir artış yapmadığımız ve üyelerimize daha yüksek krediler verebilmek adına aylık kesilen aidatın günümüz koşullarına uygun bir şekilde yükseltilerek 120.00 TL olarak belirlenmiştir. İlave olarak kredilerde kefillik kaldırılmış ve online olarak üyelerimizin daha rahat kredi başvurusu yapmaları sağlanmıştır.

TRT Vakfı olarak Genel Kurulumuza katılımlarından dolayı Delegelerimize ve üyelerimize teşekkür eder hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

21.08.2020
NURİ GÖKTAŞ-TRT VAKFI BAŞKANI

Tarihçemiz

Kuruluşu 01/10/1965 olan Yardımlaşma Sandığı 30/04/1995 tarihine kadar TRT Personel tarafından Asım Bey ve Ali GÖR Sandığı olarak adlandırılmıştır.

Yardımlaşma Sandığı 30/04/1995 tarihinden itibaren TRT VAKFI olarak hizmet vermeye başlamıştır.

TRT VAKFI YÖNETİM KURULU
.::TRT VAKFI::.

TRT Vakfı Üye İşlemleri

Üye İşlemleri sayfası ile vakfımıza gelmeden;

• Borç Para - Taşıt - Konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz.
  • Emeklilik başvurusu yapabilirsiniz.
  • Defin başvurusu yapabilirsiniz.
  • Üyelik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
  • Aidat ödemelerinizi görüntüleyeblirsiniz.
  • Mevcut kredinize ait ödenen-ödenmeyen borçlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Maaşınızdan yapılan tahsilatları görüntüleyeblirsiniz.
Üye İşlemleri

Anlaşmalı Firmalar

Anlaşmalı firmalar ile siz TRT Vakfı üyelerine özel cazip fırsatlar sunuyoruz.