NEDEN TRT VAKFI

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma adı altında kurulan TRT Vakfımız yıllardır üyelerimizin ihtiyaçlarını önceden öngörerek en uygun çözümleri hızlı bir şekilde bulmak ve çözmek için sürekli gelişmeye büyük önem vermektedir.

Kazandığımız deneyim ve profesyonel hizmet anlayışını çözüm ortağınız olarak sizinle paylaşmaya her zaman hazırız ve yanınızdayız, bunun için ekonomik aklı hep gözeterek çalışıyoruz.

Üyelerimiz ile bir bütün olarak onların beklentilerini karşılamanın en iyi yolunun sürekli büyümek olduğunu biliyor ve yapacağımız yatırımlarla karlılığımızı arttıracağımızdan emin bir şekilde bu yolda ilerleyeceğiz. Saygılarımızla…

TRT Vakfı Yönetim Kurulu Adına
NURİ GÖKTAŞ-BAŞKAN

Yönetim Kurulunun Mesajı

Değerli Üyelerimiz;

15 Mayıs 2022 tarihinde 15. Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan yetki ile Vakıf Senedindeki 38. madde ve ek olarak Krediler Yönetmeliğindeki 6. maddeye dayanılarak aidat ve kredi rakamlarımızda artışlar yapılmıştır.

Üyelerimize ödeyeceğimiz borç para kredisi, taşıt kredisi ve konut kredi rakamlarımızda %50 oranında artışlar yapılmıştır.

Üyelerimize daha yüksek krediler verebilmek adına aylık kesilen aidatlar günümüz koşullarına uygun olarak 2023 Haziran ayından itibaren 300,00-TL olarak belirlenmiştir.

Güncellenen kredi rakamlarımızı; web sayfamızdan krediler bölümünden inceleyebilirsiniz.

Değerli üyelerimize teşekkür eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

09/06/2023
NURİ GÖKTAŞ - TRT VAKFI BAŞKANI

Tarihçemiz

Kuruluşu 01/10/1965 olan Yardımlaşma Sandığı 30/04/1995 tarihine kadar TRT Personel tarafından Asım Bey ve Ali GÖR Sandığı olarak adlandırılmıştır.

Yardımlaşma Sandığı 30/04/1995 tarihinden itibaren TRT VAKFI olarak hizmet vermeye başlamıştır.

TRT VAKFI YÖNETİM KURULU
.::TRT VAKFI::.

TRT Vakfı Üye İşlemleri

Üye İşlemleri sayfası ile vakfımıza gelmeden;

• Borç Para - Taşıt - Konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz.
  • Emeklilik başvurusu yapabilirsiniz.
  • Defin başvurusu yapabilirsiniz.
  • Üyelik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
  • Aidat ödemelerinizi görüntüleyebilirsiniz.
  • Mevcut kredinize ait ödenen-ödenmeyen borçlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Maaşınızdan yapılan tahsilatları görüntüleyebilirsiniz.
Üye İşlemleri

Anlaşmalı Firmalar

Anlaşmalı firmalar ile siz TRT Vakfı üyelerine özel cazip fırsatlar sunuyoruz.